Tady to všechno začalo
Je ráno 25.5.2015 a já BoB se svým bratrem finišujem přípravy před prvním otevřením.
Je 10:00, nestíháme, ale lidé již venku zbystřili, že se vevnitř něco chystá a začínají klepat na okno. Není možné dál čekat, otevíráme!
První burger, první reakce, první problémy. To je naše dopolední otevíračka. Odpoledne se začne tvořit naše první fronta, která přeroste v naši první krizovou situaci, kdy jsme naprosto podcenili přípravy. Naštěstí jsou lidé chápaví a při čekání se baví přípravou burgerů na vlastní oči. Zavíráme pozdě večer a vyčerpáni se pouštíme do úklidu. Domů se dostávám někdy kolem půlnoci a začínám s přípravou omáček na další dny. Do postele se dostávám kolem 2:00 a v 6:00 vstávám. Po návštěvě makra, namletí masa, přípravy všech věcí na prodej začínáme nanovo.
Tak toto byl náš první den, který se stál počátkem dnů beze spánku, plných tvrdé práce. Díky za něj :)
BoB
Comments