top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraBoB

Spouštíme nový web

Aktualizováno: 12. 10. 2018

Už bylo na čase :)





Je 6.10.2018 a pokud čtete tento článek, nacházíte se na naších nových stránkách, které vznikly právě tento den.


Proč jsem se rozhodl vytvořit webové stránky právě dnes? Jak už možná víte, stánek u Tesca, naší základnu, čekají od nového roku velké změny. A pokud jste se proklikali až k tomuto článku, tak si zasloužíte, abych vám sdělil něco víc.


Co nás tedy čeká v roce 2019?


Z důvodu nových nařízení TESCO, již nemůžeme prodávat na stávajícím místě před vchodem. Budeme se tedy stěhovat, naštěstí ale jen nedaleko, na parkoviště. Je to posun o cca 15m.


A proč by jste se na tuto změnu měli těšit?


Spolu se stěhováním stánku je spojenou spoustu povinností, které nejsou vidět, všemožná povolení, vyjednávání a řešení technických problému s tím spojenými. Proto jsem se rozhodl při jednom pořídit stánek nový. Ten bude větší, s lepším zázemím pro zaměstnance, přípravu potravin a zrychlením výroby. Rovněž pozice bude nového stánku bude využita, aby vám při čekání bylo příjemně a nemotali se kolem davy lidí s vozíky.


Je to pro nás obrovský krok, kterým chceme ukázat směr jakým se bude BoB´s Burger vydávat do budoucnosti. Už to nebude dřevěná bouda u Tesca, ale plnohodnotný street food stánek s těmi nejlepšími burgery v okolí.

106 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page